Es reparteixen adhesius per evitar publicitat gratuïta no desitjada

Els municipis de Viladecavalls i Matadepera participen en la campanya "Publicitat, no gràcies" | Al llarg d'aquesta setmana hi haurà tallers de prevenció de residus a diferents punts de la comarca

La Torre
15 de novembre del 2015
Actualitzat a les 15:27h
La Setmana Europea de la prevenció de residus porta noves activitats participatives al Vallès Occidental, organitzades pel Consorci de Residus del Vallès. Durant tota la setmana es realitzaran diferents tallers als diversos municipis. Les inscripcions es poden fer a través dels ajuntaments. A l’agenda d’activitats en motiu de la Setmana de la Prevenció de Residus al Vallès Occidental podrem trobar: 

- Taller de reutilització d’andròmines i estris vells: aquesta activitat permet que els participants portin un estri vell de casa i el puguin reparar, reutilitzar i donar-li un altre ús o redecorar-lo com si fos un objecte nou. 
- Taller de reutilització de samarretes en drapet
- Taller de reutilització creativa de roba 
- Taller de d’elaboració de sabó a partir d’oli usat de cuina
- Curs de cuina d’aprofitament
- Visites al Centre de Tractament de Residus del Vallès Occidental
- L’Aventura dels residus
- Taller formatiu d’autocompostatge
 

Agenda d'activitats per la Setmana de Prevenció de residus


Publicitat no, gràcies

En el marc de la campanya de prevenció de residus, el Consorci ha editat adhesius amb el lema “Publicitat, no gràcies” per a enganxar a les bústies i, d’aquesta manera, prevenir l’ús excessiu de paper en la publicitat gratuïta que es converteix en moltes ocasions en un residu habitual a les cases o un problema de neteja al carrer. 

Els adhesius es distribuiran als ajuntaments dels municipis participants a la campanya: Barberà del Vallès, Castellar del Vallès, Matadepera, Polinyà, Sabadell, Sant Llorenç Savall, Sant Quirze del Vallès, Sentmenat i Viladecavalls.