Ballart condemna els atemptats terroristes de París

L'alcalde diu que Terrassa es posa a disposició del que els parisencs necessitin

La Torre
14 de novembre del 2015
Actualitzat a la 13:35h
La Corporació municipal de Terrassa guarda un minut de silenci pels atemptats de París
La Corporació municipal de Terrassa guarda un minut de silenci pels atemptats de París | J.M.O.

Més de 250 persones guarden un minut de silenci pels atemptats de París Foto: J.M.O,


L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha condemnat els atemptats terroristes que ha patit París, i ha expressat el seu condol i la solidaritat de Terrassa amb les víctimes i familiars i amb tots els ciutadans i ciutadanes de la capital francesa.

Després del minut de silenci que l’Ajuntament ha convocat al Raval de Montserrat avui al migdia, l’alcade ha condemnat “aquest i qualsevol acte de violència, perquè la violència, sigui quina sigui la forma que prengui, no està mai justificada per cap mena d’idea política, social, cultural o religiosa”. Així mateix, l’alcalde ha manifestat la seva confiança que “tant les autoritats governamentals, policials com judicials franceses combatran el terrorisme amb les armes de la democràcia i de la llei, defensant els drets dels ciutadans i ciutadanes de França i de tot Europa a la llibertat i a la seguretat”.

L’Ajuntament de Terrassa, segons ha manifestat avui l’alcalde, es posa “a disposició de la ciutat de París per a tot allò en què Terrassa pugui cooperar”. Jordi Ballart ha tramès a l’alcaldessa de París, Anne Hidalgo, i a l’ambaixada de França i el seu consolat a Barcelona, la seva declaració de condol, solidaritat i cooperació.