La junta de portaveus de l'Ajuntament de Terrassa condemna els atemptats

Es remarca que els autors dels atacs en cap cas es poden emparar com representatius de cap poble ni moviment religiós | Els partits polítics també han volgut condemnar a títol individual l'atemptat

La Torre
14 de novembre del 2015
Actualitzat el 15 de novembre a les 10:13h
Comunicat de La Junta de Portaveus de l’Ajuntament de Terrassa:

"Davant dels atemptats ocorreguts en la tarda-nit d’ahir a París, vol expressar la seva solidaritat amb totes les víctimes, les seves famílies i el poble francès en general. Al mateix temps, comunicar la nostra condemna més contundent als autors dels atacs, que en cap cas es poden emparar com representatius de cap poble ni moviment religiós o d’altra mena. Expressem també la nostra demanda als dirigents mundials perquè treballin en l’eradicació d’aquests moviments terroristes i per aconseguir un món més just".

Diputació de Barcelona 

"La Diputació de Barcelona vol manifestar la seva més profunda consternació davant dels atemptats que han sacsejat França divendres a la nit. La presidenta, en nom del Govern, de tots els grups de la corporació i dels treballadors, expressa la seva solidaritat amb el poble francès en aquests dramàtics moments, i es posa al costat de les institucions de l'Estat francès".  

PSC de Terrassa

El PSC de Terrassa es suma a les mostres de condol pels fets ocorreguts a París i mostra el seu total rebuig a la violència Els i les socialistes de Terrassa estem consternats davant els fets ocorreguts a París aquesta passada nit. Mitjançant aquest comunicat volem mostrar la nostra solidaritat amb el poble francès i especialment amb la ciutat de París. El nostre més profund condol per als familiars i els amics de les víctimes d'aquest terrible atemptat terrorista. Així com el nostre total rebuig a la violència i al fanatisme.

C's Terrassa

Ciutadans Terrassa condemna els atemptats terroristes a París i vol expressar la seva màxima solidaritat amb les víctimes i amb els seus familiars després dels successos ocorreguts aquesta nit a la capital de França. El Grup Municipal vol expressar també la seva solidaritat amb el poble francès, que ha estat colpejat pel terrorisme. 

PPC de Terrassa i NNGG del PPC 

Terrassa, així com el grup municipal del PP, condemnem fermament i enèrgicament els execrables atemptats terroristes perpetrats aquest divendres a París, manifestem tota la nostra solidaritat i el nostre més sentit condol a les famílies de les víctimes mortals dels atemptats, i tota la nostra solidaritat i suport al poble francès. Davant de la barbàrie del terrorisme és fonamental que el món lliure, la civilització, les democràcies ens mantinguem units i fem front amb fermesa i sense por a la barbàrie terrorista. Avui, tots som França. 

Solidaritat Catalana 

La secció local de SI Terrassa, en nom de tots els seus adherits i simpatitzants, volem expressar la nostra condemna davant els atemptats que s'han comès aquesta nit a la ciutat de París, i volem mostrar la nostra solidaritat a les víctimes dels atemptats, així com a les seves famílies i amics. En relació amb els autors dels atacs terroristes, confiem que aviat seran detinguts per les autoritats policials franceses i conduïts davant la justícia. La democràcia i la llibertat mai no podran ser derrotades per actes criminals, i sempre s'imposaran sobre el terror i la barbàrie.