Cor de Cinema porta les millors bandes sonores a l'Auditori de Terrassa

Pel·lícules com "Titanic", "Los chicos del coro", "el Libro de la Selva" o la popular "Frozen" es podran escoltar en un espectacle 100% egarenc

La Torre
14 de novembre del 2015
Actualitzat a les 8:08h
El cicle Concerts per a Petits i Grans inaugura la temporada amb Cor de Cinema de l’artista terrassenc Joan Martínez Colás aquest diumenge 15 de novembre a les dotze del migdia a l’Auditori Municipal de Terrassa.

L’espectacle es va estrenar amb un gran èxit el passat mes de juliol al 1r Festival de Música de Cinema al Parc Audiovisual de Catalunya i ara torna a Terrassa dins de la gira que emmarca diferents poblacions catalanes com Sabadell o Badalona.

Les melodies més famoses de pel·lícules com Titanic, Los chicos del coro, el Libro de la Selva o la popular Frozen seran algunes de les músiques que es podran escoltar a l’espectacle. Músiques de cinema que en molts casos s’han convertit en la banda sonora d’alguns moments de les nostres vides.

Un elenc d’artistes terrassencs com els Petits Cantants de Terrassa, la Coral de l’Escola l’Avet, músics de l’Estudi d’Arts Musicals Mònika Lao i solistes com la cantant emergent Andrea Acevedo o Laia Camps seran els encarregats de donar vida a aquests personatges cinematogràfics que tots tenim en la nostra memòria.

Un espectacle multidisciplinar amb projeccions audiovisuals, música i dansa per a passar un matí de pel·lícula. Les entrades tenen un preu de 6€ i es poden adquirir a la taquilla del teatre una hora abans del concert, a la Casa Soler i Palet o a través del ticketea.com