El bon menjar i els bons vins tenen una cita de tres dies a Terrassa

Productors i cellers catalans presenten les darreres novetats al Vallès Gastronòmic + Terrassa de Vins

La Torre
20 de novembre del 2015
Actualitzat a les 10:56h
576_1352568839ok005_Adria_Costa_Fira_Origens_Olot_2012-
576_1352568839ok005_Adria_Costa_Fira_Origens_Olot_2012- | Adrià Costa

Foto: Adrià Costa


Els dies 20, 21 i 22 de novembre se celebra a Terrassa el Vallès Gastronòmic + Terrassa de Vins. És la gran fira gastronòmica de la ciutat. El plaer del bon menjar i beure torna amb la tercera edició del Terrassa de Vins i a la primera del Vallès Gastronòmic, aconseguint una unió que apropa els productors i cellers catalans a la població.

Més de 20 expositors es donaran cita al Recinte Firal per mostrar i fer tastar tots els seus productes en els tres dies dedicats a la cultura del vi i la gastronomia. Aquest any, i més enllà dels cellers, la fira dóna cabuda a restaurants, cuiners, elaboradors de productes artesans i agroalimentaris amb l’objectiu d’apropar la cuina de proximitat de Terrassa, el Vallès i d’arreu de Catalunya.

Al Vallès Gastronòmic + Terrassa de Vins hi estaran presents cellers tan reconeguts com el Joan Raventós Rosell i el Maset del Lleó, marques tan populars com Juvé & Camps, SANMY, Sumarroca i Mascaró, establiments  ben coneguts pels egarencs com Casa Evaristo, L’Alegria del Teatre i restaurants de renom com el MUN Cuina Evocativa i el Rístol Viladecavalls, entre altres.  

Els visitants trobaran a la fira tot de productes típics i artesanals de la terra com vins, caves, olis, coques i botifarres així com el cigró menut del Vallès i la mongeta del Ganxet DOP del Vallès.  

El Vallès Gastronòmic + Terrassa de Vins permet al visitant tastar el menjar i degustar els vins i caves dels expositors. A més, podran adquirir directament de la mà dels comerciants aquells productes que desitgin.    

Preu entrada: 2 €. Inclou dos tiquets de consumició per bescanviar a qualsevol expositor de la fira. Per 2 € més, el visitant rep una copa per fer els tastos que desitgi als diferents estands