Les baixes del Terrassa FC per al partit contra el Palamós

Cinc jugadors cauen de la llista de David Pirri per aquest diumenge

La Torre
13 de novembre del 2015
Actualitzat a les 10:05h
Els resultats de l’ecografia que Uri Serra s’ha fet aquesta setmana evidencien que el defensa central té un trencament de 4 mm a l’adductor major de la cama dreta i serà baixa contra el Palamós CF.

Miki Martínez, que diumenge abans del partit a Masnou es va retirar lesionat, pateix un trencament de 7 mm al bíceps femoral. El jugador, que pràcticament ha completat una setmana des que es va lesionar, s’estarà en total 21 dies de baixa.

En el cas de Marc Vilajosana, la visita amb el metge no es va poder celebrar aquest dijous. Dilluns passarà unes proves mèdiques per conèixer l’abast de la seva lesió.

Joel Puntí finalment no pateix una tendinitis al sartori de la cama esquerra, tal i com sospitaven els metges del Terrassa FC. El dolor que Jou pateix a l’engonal és degut a la inflamació d’uns ganglis en aquesta zona, fruïts d’una petita infecció o d’una baixada de les defenses. El central s’està sotmetent a un tractament.

Javi González, que té l’alta mèdica, no evoluciona tal i com s’esperava del microtrencament de 3 mm a l’adductor a la cama dreta. Durant els entrenaments, el lateral esquerre del Terrassa FC nota algunes molèsties i és dubte contra el Palamós.