Els alumnes de l'Institut Mont Perdut reflexionen sobre els rumors

La Torre
12 de novembre del 2015
120 alumnes participen en aquestes jornades
120 alumnes participen en aquestes jornades | Foto: A.T.

Tallers sobre els danys que poden causar els rumors Foto: A.T.


L’alumnat de 3r d’ESO de l’Institut Mont Perdut participa aquests dies en el taller "Aturem els rumors", una acció del servei de Ciutadania i Qualitat Democràtica que pretén crear un espai de reflexió amb el jovent sobre com es creen i es difonen els rumors, i proposar estratègies per desmuntar-los.

Aquestes sessions s’emmarquen en el treball de foment de la convivència que porta a terme aquest servei municipal i tenen l’objectiu de reduir prejudicis i estereotips entre col·lectius diversos. S'han realitzat vuit sessions que s’han programat en aquest institut. Dimecres se’n van fer dues, aquest dijous quatre més, i les dues darreres tindran lloc el proper dilluns, 16 de novembre.

En total hi participaran al voltant de 120 alumnes d’aquest centre. L’Ajuntament de Terrassa ofereix aquest taller als instituts a través del Catàleg del Servei d'Educació, i també el posa a disposició de les AMPES i entitats de la ciutat, amb l’objectiu de treballar el foment de la convivència tenint en compte els valors de la diversitat, la interculturalitat i la cultura democràtica.
 

120 alumnes han participat en aquestes jornades Foto: A.T.