Troben mort l'home desaparegut a Can Petit de Terrassa

El dispositiu de Mossos, Policia municipal, Bombers i ADFs s'ha donat per finalitzat després d'haver localitzat el cos sense vida de Vicente R., veí del barri de Sant Llorenç

Lluïsa Tarrida
12 de novembre del 2015
Actualitzat el 13 de novembre a les 7:47h
Centenars de persones han participat en el dispositiu de recerca
Centenars de persones han participat en el dispositiu de recerca | Foto: Cristóbal Castro

Després de més de 40 hores de recerca, s'ha trobat Vicente R. Malauradament, ha estat trobat sense vida, segons han confirmat a La Torre els Bombers de la Generalitat. L'ampli dispositiu que s'ha dut a terme des del passat dimarts al migdia, quan es va donar a conèixer la desaparició d'aquest veí del barri de Sant Llorenç, de 69 anys d'edat, s'ha donat per finalitzat aquest dijous al migdia. Només, resten actuant la policia judicial i el forense.

La recerca ha estat exhaustiva. Mossos d'Esquadra, Policia Municipal, Bombers i una cinquantena d'ADFs vinguts d'arreu del territori han estat treballant incansablement per la zona de Can Petit i el seu entorn per localitzar l'egarenc que no va tornar a casa dimarts a l'hora de dinar. Sempre feia el mateix recorregut i quan a les cinc de la tarda encara no havia tornat els familiars van donar l'alarma.
 

Galeria de fotografies del dispositiu de recerca
 

Instruccions de bon matí del dispositiu de recerca Foto: Cristóbal Castro