Terrassa debat sobre les persones consumidores i les cooperatives

La Torre
12 de novembre del 2015
Actualitzat a les 12:52h
La jornada va aplegar una trentena de persones
La jornada va aplegar una trentena de persones | Foto: A.T.

El tinent d’alcalde de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Indústria i Ocupació, Miquel Sàmper, va donar la benvinguda als assistents a la taula rodona sobre el perfil de les persones consumidores i usuàries de cooperatives que va tenir lloc al Centre Cívic Ma Aurèlia Capmany. L’acte es va emmarcar dins el cicle d’activitats del programa Terrassa Cooperativa, que se celebra durant aquest mes de novembre a la ciutat, organitzat per l’Ajuntament i la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya.
 
La taula rodona, moderada per la periodista Mariona Tomàs, es va centrar en l’estudi, encarregat per la Federació, sobre el perfil de les persones consumidores de cooperatives. Hi han intervingut Joan Sala de Texidors, SCCL, Antonio Baile d’Alternativa3, SCCL, Santiago Martínez de Node Terrassa Som Energia i Joan Pi de la Cooperativa de Consum responsable de l’Ateneu Candela. L’acte va comptar amb la participació de més d’una trentena de persones.
 
Segons aquest estudi, la ciutadania catalana valora molt positivament el paper de les cooperatives en l’economia i les associa a valors com el compromís, la confiança o la proximitat.

Podeu consultar l’informe clicant aquí.

L’Ajuntament de Terrassa es va adherir el 2014 al programa “Municipi cooperatiu” de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya amb l’objectiu de fomentar la cultura cooperativa, activar el creixement i la consolidació de les cooperatives de treball existents, generar ocupació estable i generar oportunitats per aprendre, connectar-se i compartir.