La PAH pressiona al govern de Terrassa perquè apliqui la ILP d'habitatge

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca presenta quaranta escrits a l'oficina municipal de la plaça Didó per forçar a l'equip de govern egarenc a lluitar contra la pobresa energètica i per un habitatge digne

La Torre
12 de novembre del 2015
Actualitzat el 13 de novembre a les 8:05h
Acció de protesta de la PAH dins de l'OAC de Terrassa
Acció de protesta de la PAH dins de l'OAC de Terrassa | Foto: Marcel Marsal

Membres de la PAH davant l'Oficina d'Atenció al Ciutadà Foto: Marcel Marsal


Aquest dijous al matí, la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) ha dut a terme una acció a la plaça Didó de Terrassa. Aquesta ha estat la primera de les tres accions que l'entitat té previstes dur a terme de forma coordinada arreu de Catalunya per l'exigència de l'aplicació de la ILP Habitatge.
 

La PAH ha convocat els seus membres a la plaça Didó Foto: Marcel Marsal

El col·lectiu egarenc s'ha mobilitzat a mig matí davant de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà. Fins a quaranta persones han presentat una instància per demanar a l'Ajuntament de Terrassa que s'apliqui d'urgència la Llei 24/2015. 

"Amb la ILP d'Habitatge ben aplicada, la població deixaria de patir per l'habitatge i per la pobresa energètica" han recalcat des de la Plataforma d'afectats per la hipoteca, a més d'exigir l'impuls de mesures de promoció de lloguer social i l'ampliació del parc d'habitatge públics en mans de la Sareb.

La PAH vol d'aquesta manera pressionar als ajuntaments, també el de Terrassa, per evitar els talls de subministraments bàsics com l'aigua i la llum. I demana a l'equip de govern "que escolti la ciutadania organitzada per la lluita dels seus drets" i protegeixen "les famílies en situació de més vulnerabilitat".
 

Acció de protesta a l'OAC de Terrassa Foto: Marcel Marsal

 

Membres de la PAH han enregistrat la seva petició que l'Ajuntament apliqui la ILP Foto: Marcel Marsal
 

Pressió de la PAH perquè s'apliqui la ILP habitatge Foto: Marcel Marsal
 

Desenes de persones han omplert l'OAC de Terrassa aquest dijous Foto: Marcel Marsal