Les Pedritxes acull el IXè Torneig de Tennis Adaptat

Enguany, com a novetat, es farà un entrenament de portes obertes per aquells alumnes que no assoleixen el nivell per poder competir

La Torre
13 de novembre del 2015
Aquest diumenge dia 15 de novembre de 2015, es celebrarà a les instal·lacions del CD Terrassa Hockey, la IX Edició del Torneig de Tennis Adaptat per a persones amb discapacitat intel·lectual. Els jugadors participants seran dels centres Prodis, Fupar, Escola Crespinell de Terrassa, Atendis de Sabadell i centre Catalonia de Cerdanyola del Vallès. I com cada any, també comptarà amb jugadors de l'Escola Acell de Tennis que dirigeix en Sergi Bruguera.

Com a novetat i per a introduir a tots els practicants, es farà un entrenament de portes obertes per aquells alumnes que no assoleixen el nivell per poder competir en la modalitat de destresa o partits. També es donarà continuïtat als partits dobles mixtes composats per un esportista amb discapacitat i un soci del Club. Aquesta és una activitat que dona molt sentit a la inclusió d'aquest col·lectiu especial.

L'horari de la competició serà de 9:30h a 13:30h per donar pas després, al lliurament de medalles per a tots els participants. De 12h a 13h, paral·lelament, es disputaran els dobles mixtes així com el Clínic o entrenament de portes obertes.