Joana Biarnés mostra què és la paràlisi cerebral

L'exposició de la reconeguda fotoperiodista s'inaugura aquest dijous a Terrassa

per La Torre , 12 de novembre de 2015 a les 08:25 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de novembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest dijous a les set de la tarda, el Centre Cultural acollirà la inauguració de l’exposició La paràlisi cerebral a través de la mirada de Joana Biarnés de Prodis. La Fundació engega així els actes de tancament del programa d’actes de la celebració “25 anys rodant del Centre de Paràlisi Cerebral”, d’aquest any 2015. L’exposició es podrà visitar des d’aquest mateix dijous dia 12 fins al dia 27 de novembre, coincidint amb el tradicional concert de nadal de la fundació, enguany a càrrec de l’Orquestra Ars Medica i el pianista Marc Sumsi. 

La paràlisi cerebral a través de la mirada de Joana Biarnés és una exposició que es va presentar a la ciutat el passat mes de juliol, coincidint amb la Festa Major, a l’Arxiu Tobella. 


Joana Biarnés, reconeguda fotògrafa i fotoperiodista terrassenca, presenta 50 fotografies amb missatge, que pretenen fer arribar al gran públic la feina diària de tots els membres de Prodis, tant dels propis usuaris com dels seus cuidadors, monitors o familiars. Biarnés va realitzar les fotografies en diferents sessions celebrades a les instal·lacions de la fundació, retratant escenes i activitats del dia a dia al centre. Precisament, aquestes sessions van ser incloses en el documental Joana Biarnés, una entre tots recentment guardonat al festival internacional de cinema de Reus 'Memorimage'. 

Calendari 2016 


Les fotografies, que són un reflex de la vida real al centre, un conjunt d’alegries, sentiments i emocions, han servit per confeccionar el nou calendari de la Fundació que es començarà a distribuir el mateix dia de la inauguració a un preu de 5 euros la unitat.

 

Participació