Humet i Sense Sal nominats a Millor Artista Revelació als premis ARC

La cantant i la banda egarenca competeixen amb Obeses, Zoo, Ramon Mirabet i Maià

La Torre
11 de novembre del 2015
Actualitzat a les 10:31h
Aquest any la categoria de Millor Artista Revelació als Premis ARC compta amb dos egarencs: el grup Sense Sal i la cantant Gemma Humet. La resta de candidats que opten a la mateixa categoria són Zoo, Obeses, Ramon Mirabet i Màia. A partir del 18 de novembre i fins al 30 del mateix mes es posarà en marxa una votació popular que decidirà quins són els grups finalistes. El guanyador es donarà a conèixer a la Gala dels Premis ARC que se celebrarà el proper 14 de desembre a la Sala Barts de Varcelona.

Aquesta nominació arriba al grup Sense Sal després d'un estiu carregat de concerts i de la presentació del seu darrer treball Algun lloc al món a més de 30 escenaris d'arreu del país. La banda de Terrassa també va ser nominada aquest mateix any als Premis Enderrock 2015 com a Millor Artista Revelació i va guanyar el Concurs del Festival Cruïlla. 

Per la seva part, la cantant i pianista egarenca Gemma Humet recentment ha estrenat l'espectacle Cançons d'Amors i de Guerres, dirigit per Agustí Humet. A més, aquests dies també està representant l'espectacle L'Ovidi, poema sense acabar, i concerts de presentació del disc Si canto Enrere. Ha format part durant tres anys dels projecte de música mediterrània Thalassa i col·labora habitualment amb Toti Soler i Toni Xuclà.