Acord de col·laboració entre el Col·legi d'Advocats i la Cambra de la Propietat

per La Torre , 10 de novembre de 2015 a les 17:05 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de novembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Rubricant l'acord entre ambdues entitats Foto: Marcel Marsal


Aquest dimarts, la Cambra de la Propietat Urbana de Terrassa i Comarca i el Col·legi d’Advocats de Terrassa (ICATER) han signat un Conveni de col·laboració. La seu de l’ICATER ha acollit l'acte de signatura per part de Miquel Font Roca, president de la Cambra, i el degà Ignasi Puig Ventalló. 


L’objecte del conveni és incrementar la col·laboració entre les dues entitats, de cara a la major difusió entre els seus membres –propietaris, comunitats de propietaris i advocats- dels serveis que presta cadascuna de les dues entitats en l’àmbit de la propietat urbana. Es fa especial incidència pel que fa a les Comunitats de propietaris i persones que les composen. Així, les Comunitats de propietaris, que fruit d’haver estat assistides jurídicament per advocats membres de l’ICATER, interessin els serveis del departament d’administració de Comunitats de la Cambra, aquesta entitat els aplicarà una carència d’un any en el pagament de despeses d’afiliació.

Les dues entitats també es comprometen a dissenyar i organitzar conjuntament sessions informatives per ajudar les Comunitats en la seva organització i, en el cas que sigui necessari, de dotar-se d’Estatuts o reglaments de règim interior que millorin el seu funcionament.


En el decurs de l’acte, la Cambra ha fet entrega a l’ICATER per a l’ús dels seus membres a través del seu servei de biblioteca, de dotze exemplars de la “Guia de les Comunitats de propietaris de Catalunya” recentment editada pel Consell General de Cambres de la propietat urbana de Catalunya, amb una gran participació de la Cambra.
 

Presentant la Guia per a les Comunitats de Propietaris Foto: Marcel Marsal

 

Participació