Mas agraeix a la Cecot de Terrassa el seu suport al dret a decidir

El president en funcions destaca que la patronal ''s'ha mullat quan ha tocat'' | Assegura que gràcies a aquests gests el procés està viu i té la possibilitat de "guanyar la partida"

El president Artur Mas en la seva intervenció en la 21a edició de la Nit de l'Empresari
El president Artur Mas en la seva intervenció en la 21a edició de la Nit de l'Empresari | ACN
Nació Digital
10 de novembre del 2015
Actualitzat a les 15:22h
El president Artur Mas ha agraït a la Cecot que durant aquests anys ''convulsos'' de la política catalana hagi estat al costat de la majoria del país donant suport al dret a decidir. En la 21a edició de la Nit de l'Empresari el president de la Generalitat en funcions també ha destacat el compromís de la patronal a acceptar el resultat electoral del 27-S. "Això no ho han fet totes'', i aquest posicionament ''ens dóna molta força'' com a país, ha reflexionat. 

Per Mas, la Cecot s'ha mullat quan ''ha tocat" i gràcies a aquests gests, ha dit, el procés està viu. "Tenim la possibilitat de jugar la partida i guanyar-la'', ha conclòs. 

El president en funcions ha fet servir l'eslògan de la Nit de l'Empresari -Volatilitat- Incertesa, Complexitat i Ambigüitat per fer broma: "tots aquests conceptes al procés del sobiranisme en té amb escreix" ha assegurat. 

L'actual president en funcions ha finalitzat la seva intervenció citant una frase de John Fitzgerald Kennedy quan defensava els drets civils i lluitava contra la segregació de la població negra dient que la gran revolució de la humanitat del passat, del present i del futur és la revolució d'aquells que volen ser lliures.