Terrassa acull un debat sobre habitatge amb 40 municipis d'arreu de l'Estat

L'objectiu de la jornada que se celebra aquest dimarts se centra a compartir i conèixer les diferents polítiques municipals actuals sobre vivenda social i pobresa energètica

La Torre
09 de novembre del 2015
Actualitzat a les 21:53h
L’alcalde de Terrassa obre aquest dimarts, a les 9.30h, la “Jornada per l’habitatge digne i contra la pobresa energètica”. Aquesta sessió, organitzada per l’Ajuntament de Terrassa, es desenvoluparà al llarg de tot el dia al Vapor Universitari, i comptarà amb la participació de més d’un centenar d’assistents, entre càrrecs electes i tècnics de serveis socials, de 40 municipis d’arreu de l’Estat.

L’objectiu de la jornada se centra a compartir i conèixer les diferents polítiques municipals actuals desenvolupades en temes d’habitatge, per treballar plegats i engegar noves propostes per garantir el dret constitucional de disposar d’un habitatge digne, amb subministraments energètics inclosos, a tota la ciutadania.

El programa inclou dues taules rodones, una sobre el paper de les plataformes i organitzacions ciutadanes en relació a la problemàtica de l’habitatge, i l’altra sobre les diferents polítiques locals d’habitatge, amb responsables tècnics i polítics de ciutats com Getafe, Còrdova, Girona o Bilbao.

A més, uns tallers temàtics sobre els diversos àmbits relacionats amb les demandes ciutadanes en temes d’habitatge, configuraran la sessió de treball, que es clourà amb la presentació de la “Plataforma de Municipis per l’Habitatge Digne i contra la pobresa energètica”, impulsada per l’Ajuntament de Terrassa. El tancament de la sessió anirà a càrrec de la regidora d’Habitatge, Lluïsa Melgares, i està previst per les 18h.