La Torre sorteja entrades per l'espectacle de dansa «Butterfly»

La Torre
09 de novembre del 2015
Actualitzat a les 18:43h
990_1447087617siena2
990_1447087617siena2
La Torre sorteja aquesta setmana una entrada doble per l'espectacle de dansa "Butterfly", del Balletto di Siena. La funció tindrà lloc aquest dissabte 14 de novembre a les 21h al Centre Cultural de Terrassa.

Inspirat en l’òpera de Giacomo Puccini i el llibret de Giuseppe Giacosa, Madamme Butterfly (Milà, 1904) ha estat recreada per Marco Batti i musicalment recomposada per Riccardo Joshua Moretti. El ballet Butterfly narra la increïble tenacitat de la geisha Cio-Cio-San, una dona que és víctima dels seus propis sentiments i de la discriminació racial. Butterfly és una dona enamorada que es nega a acceptar que està vivint un matrimoni unilateral. El seu marit està absent i ella només té al seu fill com a confirmació del seu amor.

El Balletto di Siena, nascut l’any 2011 de la mà de Marco Batti, és una nova realitat artística que sorgeix de la finalitat d’introduir un cop d’aire fresc dins el panorama artístic i coreogràfic tant italià com internacional, superant la catalogació clàssica i contemporània de les joves companyies de dansa.

 

Normes del Sorteig:
- Per participar al sorteig cal identificar-se amb nom, cognoms, telèfon de contacte, correu electrònic i indicar la població de residència.
- El termini per participar al sorteig es tancarà dijous, 12 de novembre, a les 23:00 hores. 
- A l'endemà La Torre farà el sorteig i contactarà per telèfon amb el guanyador, a qui es demanarà el seu DNI. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.
- Només es pot participar al sorteig una vegada.
- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu [email protected] .
- Mitjançant la participació al sorteig, el lector s'inscriurà també al butlletí diari de La Torre. En compliment de la llei vigent, podrà desapuntar-se'n sempre que ho desitgi.