CaixaBank i la CEOE creen els Premis CaràcterEmpresa a la innovació

Els guardons estan dotats amb 40.000 euros

per La Torre, 10 de novembre de 2015 a les 09:08 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de novembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
CaixaBank i la CEOE impulsen la convocatòria de la primera edició dels Premis CaràcterEmpresa, que reconeixen l'esforç de les empreses de l'estat que innoven i aposten per la internacionalització.

Aquests guardons neixen en el marc de l'acord de col·laboració entre CaixaBank i la CEOE, signat el passat mes de maig i amb caràcter anual, que incloïa l'obertura d'una línia de crèdit per un import d'11.000 milions d'euros per afavorir el finançament de les empreses amb l'objectiu de fomentar el seu desenvolupament i modernització.


Ja poden presentar les seves candidatures les companyies afiliades a la CEOE o a qualsevol de les seves organitzacions membre (territorial o sectorial) que, a més, hagin sol·licitat finançament a CaixaBank durant el període de vigència d'aquest acord i que siguin clients de l'entitat.

El període de presentació finalitzarà el proper 15 de gener de 2016 i es realitzarà exclusivament de forma online, a través de la web www.CaixaBank.es/caracterempresa.


Els Premis CaràcterEmpresa es divideixen en dues categories i compten amb una dotació econòmica de 20.000 euros cadascuna.

La primera categoria, Premi a la Innovació, distingirà el grau d'innovació, tindrà en compte els avantatges competitius o elements diferencials que aporta, el públic objectiu al qual es dirigeix, la grandària del mercat i el seu potencial de creixement. Per la seva part, la segona categoria, Premi a la Internacionalització, reconeixerà la capacitat d'internacionalització, valorarà la implantació geogràfica de l'empresa, la solidesa de les seves vendes internacionals i la seva grandària i la projecció de creixement.


Una vegada tancada la recepció de candidatures, es seleccionarà una empresa finalista per cada Comunitat Autònoma. Un jurat local serà l'encarregat d'analitzar les candidatures i estarà integrat per representants de CaixaBank, de la CEOE i de prestigiosos professionals externs d'alt perfil empresarial i tècnic. El nom dels finalistes autonòmics es donarà a conèixer durant el mes d'abril i passaran a competir en la fase estatal. Les candidatures seleccionades per participar en la fase final seran analitzades per un Jurat d'Honor, constituït per representants del màxim nivell directiu de CaixaBank i de la CEOE, que escolliran l'empresa guanyadora per a cada categoria, Premi a la Innovació i Premi a la Internacionalització, que es fallarà en el mes de maig de 2016.

 

Participació