L'Handbol Terrassa sap patir i s'endú la sisena victòria consecutiva

Els egarencs, encara imbatuts a la Lliga, van imposar-se al Molins de Rei

10 de novembre del 2015
L'Handbol Terrassa va disputar el passat dissabte dia 7 de novembre el partit referent a la sisena jornada de Primera Catalana. L'equip egarenc visitava la pista del Molins de Rei, pista en la qual no guanyava des de feia 3 temporades.

El partit va començar molt malament pels interessos dels deixebles de Valdivia, ja que l'Handbol Molins de Rei va saber portar el tempo de partit, un ritme baix, sense masses gols i d'atacs molts llargs, així els locals manaven en el marcador al minut 10 per un clar 6-2. Amb el temps mort demanat pels visitants les coses van canviar, els de Terrassa van poder ajustar la defensa i poc a poc van anar apropant-se en el marcador, tot i que el ritme el seguia marcant els jugadors de Jose Papiol, al descans però 10-10. Una xifra pocc favorable per l'Handbol Terrassa, ja que es sent més còmode en partits amb més gols.

A la represa el guió va ser el mateix, els terrassencs seguien sense sentir-se còmodes en el partit i tot i que les diferències en el marcador no eren massa amples, mai van ser de més de 3 gols, els de Molins manaven i tenien el control del partit. A falta de 4 minuts els de Terrassa van poder empatar el partit i una aturada de Mateo va donar l'opció de posar-se per davant en el marcador per primera vegada. I així ho van fer, per fi. En els últims minuts els egarencs es van sentir còmodes amb el marcador a favor, van saber jugar amb ofici i aconseguir un parcial de 1-3 que els va donar la victòria per 21-24.

Sisena victòria en els sis partits disputats fins ara d'un Handbol Terrassa que tot i fer el pitjor partit de l'any no afluixa. El proper partit és una prova de foc pels de Valdivia ja que reben al pavelló de Can Jofresa al segon classificat, l'Handbol Sant Quirze.