Antiga Caixa de Terrassa i La Previsió signen un acord

La Torre
09 de novembre del 2015
Actualitzat a les 11:12h
Signatura de l’acord per part del president de La Previsió, Rafel Martínez, i  el president de la Fundació Antiga Caixa de Terrassa, Ignasi Cusidó.
Signatura de l’acord per part del president de La Previsió, Rafel Martínez, i el president de la Fundació Antiga Caixa de Terrassa, Ignasi Cusidó. | L.P.

La Fundació Antiga Caixa de Terrassa i La Previsió signen un acord de col·laboració. La institució i la mutualitat han formalitzat aquest dilluns al matí un conveni de col·laboració rubricat pels presidents, Ignasi Cusidó i Rafel Martínez.

Amb aquest acord, La Previsió es compromet a fer difusió de les activitats i els serveis que presta la Fundació Antiga Caixa de Terrassa a través dels seus equipaments (La Llar Fundació, Fupar i Centre Cultural Terrassa) i es beneficia de descomptes i d’ofertes especials per als seus associats.

A finals d’aquest any, els mutualistes rebran una tarjeta d’associat per acreditar-se com a membres de La Previsió i gaudir de tots aquests avantatges: tindran descomptes en les compres al Centre de Jardineria i al Servei de Rentatge de Cotxes de Fupar, podran adquirir entrades amb descompte al Centre Cultural Terrassa i se'ls oferiran condicions especials en els serveis que presta La Llar Fundació com poden ser l’atenció domiciliària, el centre de dia, el servei de rehabilitació o la compra de productes ortopèdics.

La Previsió és la principal companyia d'assegurances de decessos de la ciutat i compta amb 18.000 mutualistes a Terrassa. Es tracta d’una entitat sense ànim de lucre que reverteix tots els seus beneficis entre els seus membres.