Alex Cruz recollirà avui el Reconeixement Cecot

La 21a edició de La Nit de l’Empresari tornarà a reunir un miler de representants del món empresarial, econòmic, polític i social del país

La Torre
08 de novembre del 2015
Actualitzat el 09 de novembre a les 10:32h
La patronal Cecot organitzarà el proper dilluns 9 de novembre, a les set de la tarda i a l’Auditori de Barcelona, la 21a edició del sopar Nit de l’Empresari on ja han confirmat la seva assistència prop més de mil persones.
 
Aquest sopar multitudinari ha anat adquirint rellevància i prestigi entre la classe empresarial, política, econòmica i social catalana, consolidant-se com un dels sopars de referència en l’àmbit empresarial.
 
Enguany, l’acte estarà presidit pel President de la Generalitat, Artur Mas, i entre les principals autoritats confirmades en aquests moments, destaquem l’assistència del primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Gerardo Pisarello; els consellers de la Generalitat de Catalunya: de la presidència, Francesc Homs; de Governació, Meritxell Borràs; d’Empresa i Ocupació, Felip Puig; de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila; de cultura Ferran Mascarell; d’agricultura, Jordi Ciuraneta. L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, i alcaldes, alcaldesses i representants municipals de Terrassa, Manresa, Sabadell, Mataró, Sant Cugat del Vallès, Rubí, Matadepera, Ullastrell o Olesa de Montserrat.
 
El sopar també comptarà amb la participació de nombrosos representants empresarials d’organitzacions com Fepime, Fagem, FemCat, UEP, UEA, Amec, Consejo Intertextil Español, Texfor, Associació empresarial Sant Cugat, Castellbisbal Empresarial, Unió Patronal Metal·lúrgica, Centem, Comertia, representants de les Cambres de Comerç i d’Indústria catalanes i dels col·legis professionals catalans, entre altres entitats. Els presidents i directors/es d’empreses i entitats de referència en el seu sector com ara Telefónica; CaixaBank; HP; DAMM; Egasat SP; ENDESA a Catalunya; SEAT; RACC; KPMG; BBVA; grup CASSA; ONCE; entre molts altres. Els rectors de les universitats de Barcelona, de Vic i la Internacional de Catalunya, i representants d’escoles de negoci com ESADE, Euncet, IESE, també han confirmat la seva assistència, així com polítics dels partits de Convergència Democràtica per Catalunya, ERC o Ciutadans.
 
Com cada any les empreses i entitats guardonades recolliran de mans del president de la Generalitat de Catalunya i del presidents de les entitats promotores dels diferents guardons, el seu premi. Com ja vam publicar fa uns dies, els guardons d’aquest any, han recaigut sobre:
 
Empresa més internacional - promogut per Centrem i UEM
MACSA ID - Manresa
 
Comerç més dinàmic - patrocinat per Nationale Suisse amb el suport del CCAM
TORRONS VICENS - Agramunt (Lleida)
 
Reconeixement a la Innovació – patrocinat per HP i promogut pel Club Cecot Innovació i tecnologia
GRUP CARINSA - Sant Quirze del Vallès
 
Millor jove iniciativa empresarial - promogut pel Cercle Cecot de Joves Empresaris
ARTPLAY CREATIVIDAD VISUAL, SL - Calonge (Girona)
 
Valor d'emprendre – nova empresa
MANRESANA DE MICOBACTERIOLOGIA, SL (MANREMYC) - Manresa
 
Valor d'emprendre – reempresa
TORNEJATS I MECANITZATS, SL - Olot
 
Entitat integradora - promogut per la Fundació Institut Industrial i Comercial
FUNDACIÓ AMPANS - Santpedor
 
16è Premi Egarsat Prevenció “Junts cap a una Empresa Saludable”
MOVENTIA - Sant Cugat del Vallès
 
1r Reconeixement CaixaBank a la PIME responsable
CENTRE D’OCUPACIÓ ESPECIAL CANT, SL - Terrassa
 
Associació empresarial
FEDERACIÓ EMPRESARIAL DEL METALL – FEM - Sabadell
Categoria fora de concurs.
 
Millors pràctiques administració pública
OFICINA DE GESTIÓ EMPRESARIAL (OGE) - Barcelona
Categoria fora de concurs.
 
Personalitat
ALEX CRUZ, president i conseller delegat de VUELING
Categoria fora de concurs.
 
La Cecot farà, com cada any, un reconeixement especial a les empreses associades i entitats vinculades amb més de 100 anys d’activitat. Enguany, l’empresa que obtindrà un reconeixement públic és Calçats Montané, una empresa familiar fundada a Sant Celoni l’any 1902. L’empresa es dedica al disseny i a la confecció d’espardenyes de qualitat seguint els processos de fabricació tradicionals. El concepte ha anat evolucionant des de l’espardenya clàssica cap a un calçat actual, tasca que ara ja recau en la quarta generació familiar.