El musical «73 raons per deixar-te» arriba al Teatre Principal

Divendres i dissabte, Carme Pla recitarà conjunt de contes teatralitzats de grans autors catalans com Santiago Rusiñol, Pere Calders i Josep Carner, units pels enginyosos aforismes de Joan Fuster

La Torre
06 de novembre del 2015
Actualitzat a les 12:31h
El CAET -Centre d’Arts Escèniques de Terrassa- proposa un cap de setmana ben complet amb la programació de dues obres de teatre: Humor Humà, que es representarà els dies 6 i 7 de novembre a la Sala Maria Plans, i 73 raons per deixar-te, que es representarà el diumenge 8 al Teatre Principal.

Com és l'humor català?
Humor Humà és la saludable pràctica de riure's de la vida, dels altres o d'un mateix a través de paraules sàviament triades i d'una interpretació acurada. A Humor Humà la terrassenca Carme Pla ens acosta un conjunt de contes teatralitzats de grans autors catalans com Santiago Rusiñol, Francesc Trabal, Jesús Moncada, Pere Calders i Josep Carner, units pels enginyosos aforismes de Joan Fuster.

Quotidianitats aparentment normals portades a l'absurd, absurditats envoltades de situacions quotidianes, tossuderies que aboquen els personatges a viure situacions límit... Les debilitats humanes vistes a través d'un element sempre indispensable: l'humor. Humor subtil, irònic, elegant o destraler: n'hi ha tants de diferents com diferent és l'estil i la procedència dels seus autors. Carme Pla ens ho descobreix.

Un musical d'alta volada
Després de l'èxit d'Smiley, la comèdia revelació de l'any passat a Barcelona i a Madrid, Guillem Clua torna amb una altra comèdia romàntica: 73 raons per deixar-te. Aquest cop, però, en format musical i de la mà del terrassenc Jordi Cornudella. Sense oblidar el repartiment de luxe: Abel Folk, Mercè Martínez, Marc Pujol i Mone Teruel.

La Mercè i en Toni fa tres anys que estan junts. Van tenir un enamorament de focs articials i, malgrat les seves diferències, tot indicava que serien una parella ideal. Però no ha estat així. La seva relació no ha funcionat. L'amor incondicional s'ha convertit en odi, les virtuts en defectes i els motius per deixar-se es multipliquen fins a arribar a setanta-tres.

L'amor està condemnat a extingir-se? Totes les relacions tenen data de caducitat? Si és així, de què serveix la felicitat si al final sempre acabem sols? A 73 raons per deixar-te, Clua i Cornudella aborden totes aquestes preguntes en un musical que ens farà riure i somriure, però també plorar. Com diu el famós aforisme científic d'Einstein: l'energia no desapareix, només es transforma. Amb l'amor, passa exactament el mateix.

Horaris i preus

HUMOR HUMÀ
Dia: 6 i 7 de novembre de 2015
Horari: 21h
Lloc: Sala Maria Plans
Preu: 10,50 €
Compra d'entrades: https://www.ticketea.com/humor-huma/

73 RAONS PER DEIXAR-TE
Dia: 8 de novembre de 2015
Horari: 18h
Lloc: Teatre Principal
Preu: 19 €
Compra d'entrades: https://www.ticketea.com/73-raons-per-deixar-te/?tktsrc=organizerpage