«Full de ruta comú» d'Ajuntament i AMPA per aconseguir l'INS Can Roca

El president de l'AMPA Jordi Atón fa un balanç "extremadament positiu" de la reunió amb el Consistori i afirma que ja s'ha arribat al primer acord, arreglar un dels patis del centre | Associacions, docents i pares estan convocats el proper dijous en la primera acció reivindicativa

Isaac Meler
07 de novembre del 2015
Actualitzat el 09 de novembre a les 18:25h
Reunió entre alcalde i representants de l'AMPA de l'INS Can Roca
Reunió entre alcalde i representants de l'AMPA de l'INS Can Roca | Foto: A.T.
El president de Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) de l'INS Can Roca, Jordi Antón, ha fet un balanç "extremadament positiu" de la reunió d'aquest dijous per part de l'institut amb l'alcalde Jordi Ballart i ha celebrat l'acord al qual s'ha arribat de traçar "un full de ruta comú". L'objectiu és que la Generalitat atengui les seves reivindicacions i construeixi l'edifici amb el termini màxim de 2017, de manera que alumnes puguin abandonar els barracons que, des de fa quatre anys, fan d'aules.

"L'Ajuntament està totalment amb nosaltres i ens donarà suport en la majoria de reivindicacions que fem", ha declarat Antón. I ha afegit: "Hi ha hagut molta complicitat amb la causa que defensa l'AMPA". A més, en el que ha estat una primera presa de contacte, el Consistori ja s'ha compromès a arreglar un dels patis del centre. 

Una de les primeres accions que l'AMPA ha planificat és la lectura d'un manifest conjunt al pati de l'institut on estan convocades gran part de les associacions, AMPAs i associacions esportives de Terrassa el proper dijous a dos quarts de vuit.
 

Jordi Antón, a la porta de l'INS Can Roca de Terrassa Foto: Isaac Meler