Terrassa acull la 7a edició del Mercabisbat

El mercat de segona mà solidari, a més de tallers i concerts, de l'AMPA Bisbat d'Ègara tindrà lloc aquest diumenge

La Torre
06 de novembre del 2015
L'AMPA Bisbat d'Ègara organitza aquest diumenge 8 de novembre la seva setena edició del Mercabisbat, amb l’objectiu de recaptar fons per a l'Escola i celebrar un dia de convivència amb les famílies i la ciutat. Aquest any la novetat és que el mercat surt de l’escola i es trasllada a la plaça, amb l'objectiu d'apropar-se al barri.
 
Des de l'any 2010 l’escola ve engegant el projecte d’un mercat de segona mà. La iniciativa va sorgir buscant la manera que les famílies poguessin implicar-se activament amb l’escola, fent-ho extensible alhora a un projecte de ciutat. La idea principal, a banda del foment del reciclatge i la reutilització de manera lògica de productes de consum i la recaptació de diners per a l'escola, és la de crear un espai on les famílies i la societat hi col·laborin, fomentant un vincle social i creant una escola com un centre emocional que educa als nostres fills a construir una societat responsable i participativa. Els diners que es recullen es destinen a cobrir mancances i necessitats de l’escola.
 
Els articles que es posaran a la venda són els habituals de cada any: roba per a totes les edats, sabates, complements, joguines, llibres, petits electrodomèstics, estris de cuina, objectes de decoració, tèxtil de la llar, etc. Són els mateixos pares i mares els qui treuen objectes de casa seva que ja no fan servir i els cedeixen a l’AMPA per a vendre’ls.
 
Les activitats complementàries d’enguany seran les següents:
- L'espai de cafeteria i petita restauració comptarà amb productes dolços i salats realitzats per les famílies
- Concert dels SWINGOUT! a partir de les 12h i curs de ball dels Terrassahoppers
- Tallers de treballs manuals per a nens i adults
- L’espai de l'ONG Ayuda Directa que recollirà aliments per a les famílies necessitades de l'entorn i també oferirà un taller lúdic per a nens i nenes.
- La parada d’alumnes de sisè que vendran manualitats per finançar el seu viatge de sisè i comptarà amb la col·laboració d’una mare que farà tatuatges de henna.