Carrefour busca 800 persones a Catalunya per a la campanya de Nadal

L'empresa de supermercats francesa compta amb quatre establiments a Terrassa, els quals també es veuran reforçats amb noves incorporacions

La Torre
06 de novembre del 2015
Actualitzat a les 9:44h
576_1266951702Carrefour-France
576_1266951702Carrefour-France

La multinacional francesa Carrefour reforçarà la seva plantilla amb la incorporació de 800 persones a Catalunya per a la propera campanya de Nadal i Reis. Els candidats seleccionats per aquestes dates han de posseir una clara orientació comercial i d'atenció al client i capacitat per treballar en equip. El perfil de les persones que busca Carrefour és molt variat, encara que predominen els joves demandants de primera ocupació.

La companyia, que té com a objectiu realitzar a l'Estat 3.000 contractes indefinits el 2015, ha transformat ja 2.128 contractes en indefinits fins a setembre d'aquest any, per complir el seu objectiu de tenir un 85% de col·laboradors fixos.

A Terrassa, hi ha quatre establiments Carrefours i un EESS, els quals també veuran reforçada la seva plantilla a partir d'aquest desembre i fins a mitjans de gener. Es tracta dels Carrefour Express del carrer Cervantes; el Carrefour Market de la carretera Castellar, 119; el Carrefour Market de l'avinguda Angel Sallent; Carrefour Vallès Terrassa a la C-58, km 17; i l'EESS Terrassa a la carretera de Castellar al polígon de Can Petit.

Els interessants poden enviar al seu CV clicant aquí i seguint les instruccions, o bé portar el seu currículum a qualsevol servei d'atenció al client dels hipermercats Carrefour.