Indignada i perjudicada per l'actuació de la Grua de Terrassa

C.G.V.
05 de novembre del 2015
El meu cotxe estava aparcat just al costat del Wolf negre, en l'espai buit
El meu cotxe estava aparcat just al costat del Wolf negre, en l'espai buit | CGV

La grua, el principal motiu de queixa dels egarencs. Aquest titular ja el varem conèixer a la web de terrassadigital.cat quan va sortir publicat el mes de juliol d'aquest mateix any, i podríem seguir justificant-lo i podríem seguir esplaiant-nos-hi.

Aquesta setmana vaig ser jo la víctima, vaig ser jo a qui se li van emportar el cotxe, cosa que no m'havia passat mai. Però ja diuen que hi ha una primera vegada per a tot, oi? Doncs si, després de revisar-lo un parell de vegades, comprovar que no obstaculitzava el pas, que no sobresortia d'enlloc i que no hi havia cap pintada ni cap senyal, el cotxe va quedar aparcat en bateria en el xamfrà entre el carrer Dr. Pearson i el carrer Violinista Vellsola, tal i com es pot comprovar a la foto. ​

El que no m'esperava és que aquest lloc d'aparcament fos una llaminadura per als qui actuen com a Grua de Terrassa, ja que qualsevol motiu els és bo per emportar-se el cotxe i justificar-ho com a "Dificultando el giro y la visibilidad en un paso de peatones".

Doncs no, no estic d'acord perquè aquesta vegada no ha estat així, igual que diverses actuacions que ens consten als ciutadans que es realitzen sense adequar-se al reglament. Per això no pinten el terra i per això no hi ha cap placa, no els interessa. Podem assumir les multes, quan ens sentim culpables i sabem que ens l'hem jugat aparcant "al límit". Però aquesta vegada no ha estat així i com a conseqüència al meu desacord he decidit emprendre un recurs a l'Ajuntament de Terrassa.

C.G.V.