La FAVT posa el crit al cel contra el govern de Terrassa per les ordenances

La Federació de Veïns critica durament PSC i CiU per portar a aprovació en el ple d'aquest dijous les taxes i impostos pel 2016 sense abans haver estat debatuts en el Consell de Districte

per La Torre, 5 de novembre de 2015 a les 11:12 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de novembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Federació de Veïns de Terrassa (FAVT) ha emès un comunicat en què alerten que la suspensió, el mateix dilluns i per motius meteorològics, de la sessió dels Consells de Districte en la qual s'havien de presentar i debatre les Ordenances Fiscals 2016 i el fet que aquest dijous hi hagi la sessió plenària d'aprovació dels impostos i taxes per l'any vinent generaria un "fet insòlit" a la nostra ciutat. Això suposa, al seu parer, "un atac directe al concepte de Participació Ciutadana". I ho argumenten de la següent manera:

"Si els polítics que formen el Ple Municipal a Terrassa aprovessin un assumpte tan important, com és el de les Ordenances Fiscals, sense que els Consellers de Districte (els quals també representen als ciutadans) haguessin pogut conèixer o, si més no, com a mínim debatre, això es traduiria automàticament en una "participació zero" sense precedents a la nostra ciutat. Fet amb gravíssimes conseqüències perquè contribuiria a un major allunyament de la ciutadania vers els polítics de la nostra ciutat".


La FAVT planteja aquests arguments a l'alcalde Jordi Ballart i a tots els regidors que formen part de l'actual Ple Municipal terrassenc i els demanen que els prenguin en "consideració, valorin i actuïn en conseqüència, guiats, no tant per l'interès polític, sinó per la necessitat de creure i fomentar la participació de les ciutadanes i ciutadans, dels quals no han d'oblidar en son els representants".

 

Participació