Acord de col·laboració entre Mútua Terrassa i empreses d'Els Bellots

La Torre
05 de novembre del 2015
Actualitzat a les 7:33h
Sebastià Broto i Jordi Vilar, segellant l'acord
Sebastià Broto i Jordi Vilar, segellant l'acord | Foto: MutuaTerrassa

L'Asseguradora MútuaTerrassa i la Junta de Conservació del Polígon Industrial "Els Bellots" de Terrassa han signat un acord pel qual s'ofereix a totes les empreses ubicades en aquest emplaçament i que formen part de la seva Junta de Conservació la possibilitat de gaudir dels productes de salut per a empreses i col·lectius amb condicions especials de contractació.
 
Els encarregats de segellar l’acord han estat Sebastià Broto Sumalla, director comercial de L’Asseguradora MútuaTerrassa i Jordi Vilar Alarcón, president de la Junta de Conservació del Polígon Industrial “Els Bellots”.
 
L’Asseguradora MútuaTerrassa compta amb un servei especialitzat d’atenció a col·lectius que, en funció de la ubicació geogràfica, el nombre d’assegurats i les característiques dels seus empleats i el tipus de tasca que desenvolupen, s’encarregarà de dissenyar una assegurança a la mida de l’empresa en qüestió.
 
A més, les empreses que decideixin gaudir dels esmentats productes de salut podran beneficiar-se del conjunt d’avantatges i cobertures propis dels assegurats de l’Asseguradora MútuaTerrassa.