Mario Casas i Coronado roden a Terrassa «Contratiempo»

El director Oriol Paulo torna al Parc Audiovisual de Catalunya, ubicat a la nostra ciutat, per tercera vegada amb el thriller protagonitzat per dos dels actors més reconeguts del moment

La Torre
04 de novembre del 2015
Actualitzat el 05 de novembre a les 8:27h
El repartiment que protagonitza la pel·lícula Contratiempo
El repartiment que protagonitza la pel·lícula Contratiempo | Foto: PAC

El director Oriol Paulo, nominat al Goya a la millor direcció novell per la seva òpera prima El Cuerpo rodada al Parc Audiovisual de Catalunya el 2012 (i guionista de Los ojos de Julia i Secuestro també produïdes a la ciutat) porta ara als estudis de Terrassa la seva nova pel·lícula amb un repartiment de gran nivell. Platós i localitzacions naturals del Parc són aquests dies escenari d'aquest nou film rodat a la ciutat.

Contratiempo és el segon llargmetratge de Paulo i compta amb reconeguts actors encapçalats per un dels més habituals del Parc i Terrassa, Jose Coronado (Los últimos días (2013) i aquest any Secuestro), acompanyat per Mario Casas (Las brujas de Zugarramurdi, Mi gran noche), Ana Wagener (El bola, Los amantes pasajeros) i Bárbara Lennie (Águila Roja, La piel que habito), entre d'altres.

El film, rodat també a diferents localitzacions de la ciutat de Barcelona, Biscaia i la Vall de Núria, explica la història de l'empresari Adrián Doria que, acusat d'un assassinat del qual es declara innocent, contracta els serveis de la Virgínia Goodman, la millor preparadora de testimonis del país. En el transcurs d'una nit, tots dos treballaran per trobar un dubte raonable que l'alliberi de la presó. L'aparició d'un nou testimoni amenaça de destrossar l'estratègia de la defensa obligant-los a recompondre a contrarellotge les peces d'un trencaclosques impossible.
 
La distribuïdora de Contratiempo serà Warner Bros Pictures Espanya i està produïda per Think Studio, Atresmedia Cinema, Colosé Produccions i La habitación cerrada, en associació amb Nostromo Pictures i amb la col·laboració de Atresmedia, Movistar+ i Televisió de Catalunya.