Taller de cuina per als alumnes de l'IES Castellbisbal

El curset "Cuina sense pares" té una durada de dues hores, en les quals es donen consells sobre alimentació i s'elaboren plats fàcils, ràpids, saludables i econòmics

La Torre
05 de novembre del 2015
Actualitzat a les 9:29h
Aquest mes de novembre tindran llocs dotze tallers Cuina sense pares a diversos municipis, promoguts per la Diputació de Barcelona per fomentar una bona alimentació entre el jovent. Hi participen joves a partir de 14 anys, que s'acosten al món culinari amb receptes saludables i fàcils de dur a terme. L'objectiu és animar-los a posar-se el davantal. 

A Castellbisbal tindrà lloc el proper dijous dia 19 de novembre, a les 8 i a les 10 del matí, a l'IES Castellbisbal, a la plaça Lluís Companys.

Els tallers Cuina sense pares tenen una durada de dues hores, durant les quals es donen tot un seguit de consells sobre alimentació i s'elaboren plats fàcils, ràpids, saludables i econòmics.

També s'aprofita la classe pràctica per difondre el web www.cuinasensepares.cat que conté recursos sobre alimentació saludable. Entre altres continguts, s'hi pot trobar un recull de receptes, complementades amb un vídeo que mostra el procés d'elaboració de cada plat.

Aquesta és una de les activitats que des de Salut Pública de la Diputació s'ofereix als ajuntaments de la demarcació de Barcelona per fomentar estils de vida saludable entre el jovent.