Virgin Active de Terrassa abaixa les persianes el 31-D

La multinacional britànica afirma en una carta dirigida als socis que "la situació econòmica, la competència i la situació del centre comercial" els ha obligat a prendre la decisió

La Torre
03 de novembre del 2015
Actualitzat el 04 de novembre a les 12:49h
Els socis ja han rebut la notificació del tancament de les instal·lacions
Els socis ja han rebut la notificació del tancament de les instal·lacions | Foto: V.A.

Els socis ja han rebut la notificació del tancament de les instal·lacions Foto: V.A.


Més males notícies per al Parc Vallès de Terrassa. Després que aquest mateix dimarts es fes oficial el tancament de Gené Karting, ara també s'hi suma la desaparició d'un altre dels emblemes del centre comercial egarenc: el gimnàs Virgin Active España. L'empresa s'havia instal·lat en l'actual edifici l'any 2001.

La multinacional ha donat a conèixer la decisió de tancar les instal·lacions a la nostra ciutat a través d'una carta als socis -a la qual La Torre hi ha tingut accés- i on es comunica: "per raons objectives, l'empresa s'ha vist amb l'obligació d'iniciar els procediments legals necessaris per tancar el Club de Vallès. Malgrat la gran tasca de l'equip d'aquest centre i de la seva elevada implicació, esforç i compromís, la situació econòmica, la competència i la situació del centre comercial ens obliga a prendre aquesta desagradable i difícil decisió". 

En la carta als membres del club s'informa que Virgin romandrà obert fins al proper 31 de desembre. A partir d'aquesta data, la firma traslladarà als socis més informació sobre el procés de tancament.

Les instal·lacions ubicades al centre comercial de l'avinguda Tèxtil compten amb 4.000 metres quadrats, distribuïts amb una sala de fitness, dos piscines, sauna, bany turc, sales per calsses col·lectives, les recents pistes de pàdel, a més de zones de lleure per a socis.

Virgin Active Health pertany al Grup Virgin liderat pel magnat britànico Sir Richard Branson, amb una xarxa integrada per més de 250 «health clubs» arreu del món –11 dels quals a l'Estat– i més d'un milió de socis. L'empresa també posseeix una companyia discogràfica i una companyia aèria.