Un madur sènior femení del Voleibol Terrassa s'endú la victòria

02 de novembre del 2015
Les egarenques van guanyar l'Igualada
Les egarenques van guanyar l'Igualada | Foto: CVT
Bon començament de temporada del sènior femení del Club Voleibol Terrassa. Les egarenques van aconseguir la seva quarta victòria davant d'un Igualada molt fluix (1-3). En un partit poc emocionant i irregular, les de Terrassa van endur-se el primer set gràcies al bon treball defensiu i als atacs encertats (13-25). La poca regularitat en el servei, la falta de comunicació i d'ordre van fer que les locals perdessin també el segon per 18-25.

El tercer, però, va ser molt diferent. Les jugadores de l'Igualada van realitzar una molt bona feina en defensa i en atac i, això, sumat a la manca de concentració i als errors no forçats de les visitants van donar-li el set per 4 punts de diferència (25-21).

L'últim set se'l van endur les jugadores egarenques dirigides per Alberto Guil (segon entrenador del CVT), amb un joc molt més contundent i efectiu que va permetre guanyar-lo més còmodament per 11-25. En aquest darrer set les del Terrassa molt més segures, que en els anteriors, van mostrar la maduresa necessària com per sentenciar el partit i evitar el tie-break.

El pròxim partit serà el proper dissabte contra l'Hortons, equip de la part alta de la classificació, al pavelló del Pla de Bonaire.