L'Ajuntament recomana a la ciutadania escoltar la informació meteorològica

El Pla d’Emergència Municipal en fase de prealerta no comporta cap actuació immediata

La Torre
02 de novembre del 2015
Actualitzat a la 13:34h
L’Ajuntament de Terrassa ha posat el Pla de Protecció Civil Municipal en fase de prealerta per risc de vent fort i pluja intensa, arran les previsions metereològiques facilitades pel Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT). Concretament, i pel que fa al nostre municipi, les previsions són que a partir del migdia i durant la tarda/vespre pugui afectar a la ciutat una tempesta de vent fort i pluja intensa.

El Pla d’Emergència Municipal en fase de prealerta no comporta cap actuació immediata ni afectació als serveis municipals, és només un avís als serveis implicats perquè estiguin a punt per actuar en cas necessari. Durant les properes hores, l’Ajuntament de Terrassa establirà les mesures oportunes en funció de l’evolució del temps.

El consistori recomana a la ciutadania que romangui atenta a la informació meteorològica i a les indicacions que es puguin donar en les properes hores des del CECAT o des del servei municipal de Protecció Civil.

Aquestes indicacions apareixeran puntualment a les xarxes socials de l’Ajuntament: facebook i al comptes de Twitter municipals: @ajterrassa i @trsemergencies.

També s’oferirà informació a través dels mitjans de la Societat Municipal de Comunicació: Canal Terrassa Vallès i la Ràdio Municipal de Terrassa: 95.2 FM.