Losada i Corredera guanyen la Continental Cup amb l'Arsenal

Les dues futbolistes egarenques fan història en imposar-se en una gran final al Notts County al New York Stadium

Lluïsa Tarrida
02 de novembre del 2015
Actualitzat a les 11:55h
El conjunt londinenc va imposar-se per 3 gols a 0
El conjunt londinenc va imposar-se per 3 gols a 0 | Foto: Arsenal Ladies

El conjunt londinenc va imposar-se per 3 gols a 0 Foto: Arsenal Ladies

L'Arsenal Ladies es va imposar aquest diumenge a la tarda al Notts County Ladies per 3 gols a 0. El combinat londinenc va aconseguir sumar el primer títol de la temporada, la Continental Cup, i dues egarenques en van ser protagonistes: Vicky Losada i Marta Corredera. Aquest és el seu primer títol en terres angleses.

Les Gunners van començar poc a poc a dominar el partit, fins al punt que la portera del Notts es va veure obligada a fer una fantàstica parada al minut 10. Jordan Nobbs va avançar l'Arsenal després d'una bona jugada individual per la banda dreta. Poc després, l'egarenca Losada va ser víctima d'una forta entrada per part de Bassett, el qua li va costar la targeta vermella directe i deixar el seu conjunt amb inferioritat. Poc abans de la mitja part, Nobbs amb un potent xut des de fora l'àrea va posar el 2 a 0 al marcador.

A la segona part, destaca l'oportunitat que va tenir Losada per ampliar el marcador. Va ser però Ubogagu qui va acabar sentenciant el partit amb el 3 a 0.

Corredera: "És un somni"

Marta Corredera, en una jugada davant del Notts Foto: Arsenal Ladies

La jugadora Marta Corredera ha declarat a la web oficial de l'Arsenal que el triomf a la Continental Cup és només "el començament del nou equip que ha format l'espanyol Pedro Martinez Losa". L'egarenca ha aterrat aquesta temporada al club londinenc i va participar activament a la final de la Copa al Nova York Estadium, amb més de 80 minuts sobre la gespa.

Corredera ha manifestat que es tracta d'un "somni" i s'ha mostrat confiada en què l'Arnsenal pot revalidar el títol la propera temporada.

"És increïble, el meu primer any aquí i estic molt contenta amb aquesta final. Ha estat un somni arribar a la final amb aquest fantàstic equip", ha dit i ha afegit que "ells m'han donat l'oportunitat d'estar a Anglaterra i poder jugar en un gran club. Estic orgullosa i molt emocionada d'estar aquí. L'Arsenal és un gran club".