Les JERC Terrassa renoven l'executiva local

Arnau Castan se situa al capdavant de la secció local

La Torre
01 de novembre del 2015
Actualitzat el 03 de novembre a les 7:39h
La secció local de les JERC a Terrassa va fer una assemblea en la qual va escollir la nova direcció local i el nou conseller nacional que els representarà. Arnau Castan va ser escollit portaveu de la secció local, juntament amb l’equip que l’acompanyava: Oriol Guerrero com a secretari d’organització i comunicació, Albert Gallardo com a secretari de coordinació i formació, Adrià Carrasquer passa a ser el nou secretari de finances, Ona Martínez s’encarregarà de la secretaria d’igualtat, Bernat Pizà passa a ocupar-se de la secretaria de campanyes de memòria històrica i, per acabar Jaume Maeso i Sergi Castells s’ocuparan de la relació amb entitats i moviments socials.

A més, Bernat Berenguer va ser escollit nou Conseller Nacional per les JERC Terrassa. Al discurs de presentació de la candidatura, Arnau Castan deixà clar els objectius que es marca l’equip de cara al nou panorama polític que es presenta aquest curs.

Castan va destacar que “Les JERC Terrassa hem passat per un moment polític molt convuls i constantment variable, amb dues eleccions (municipals i al Parlament) i la consulta del 9-N. Tot i això no podem abaixar la guàrdia i estem preparats per encarar els nous reptes que es presentaran”. La campanya proactiva tant en àmbit local com en d’altres és l’objectiu principal així com també portar a terme accions de caràcter local.