Mina promou el vincle afectiu en la família a través del joc

La Fundació i la Xarxa Petita Infància del Districte 1 signen un conveni

per La Torre, 8 de novembre de 2015 a les 07:49 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de novembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Fundació Mina d’Aigües de Terrassa i la Xarxa Petita Infància del Districte 1, adscrit a l’Escola La Roda, han signat avui, un conveni de col·laboració pel qual la fundació col·laborarà econòmicament en l’edició dels materials de suport a aquesta campanya i en la seva difusió en centres públics de la ciutat.

L’objectiu principal del projecte “Gaudeix amb mi !” és fer visible la importància del vincle afectiu en la família a través del joc. Fomentant aquest aspecte i les relacions afectives entre les famílies i els seus infants es posa èmfasi en que l’important és compartir el temps.


En aquest programa, que compta entre d’altres amb l’assessorament del ICE (Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat Autònoma de Bellaterra), queda palès que els infants d’entre 0 a 6 anys que passen més estones de joc i de vida compartida amb els progenitors i la família, tenen un millor desenvolupament i aprenentatge, amb la millora que això representa a la seva formació com a persones.

 

 

Participació