De Paper preestrena a Ullastrell el seu nou espectacle

Núria Lozano i Joan Alfred Mengual porten a escena "Dins la panxa del llop"

La Torre
30 d'octubre del 2015
El proper dia 7 de novembre, De Paper presenta el seu nou espectacle, Dins la panxa del llop, al Festival Guant. Abans però, la companyia formada per Joan Alfred Mengual i l'egarenca Núria Lozano faran una preestrena a Ullastrell aquest diumenge 1 de novembre a les sis de la tarda. Es tracta d'un espectacle amb titelles de paper, titelles d'ombra, dibuix, projeccions i música en directe.

Sinopsi:
És hora de dinar, i cadascú s’espavila com pot per omplir la panxa. No s’hi val a badar.
Un seguit d’accidents, malentesos i enganys fan que fins i tot els animals més espavilats
acabin a la panxa d’algun company de fatigues. Dins la panxa del llop és un espectacle de paper que ens transporta als boscos, mars i deserts més inversemblants per oferir-nos un retrat de la cadena alimentària amb un toc d’humor i molta música. Cançons originals i fetes a mida que teixeixen un relat sorprenent i divertit, il·lustrat amb teatre d’ombres, teatrins de paper i titelles de cartró.

Joan Alfred Mengual
Llicenciat en Belles Arts, Postgrau en Il·lustració i Especialista Universitari en Disseny Gràfic Editorial. Actualment es dedica a ensenyar Educació Visual i Plàstica als alumnes de l’Institut de Secundària de Vacarisses, a dibuixar i a construir escenografies. Des del 1998 ha treballat com actor i escenògraf als grups Visitants Cia. de Teatre, Scura, Acaduhac, Lutak Teatre, La Cotonera Fàbrica de teatre, De paper i el Ball de Sant Vito. D’aquest últim grup n’és membre fundador i actualment hi treballa amb un projecte sobre les titelles tradicionals catalanes.

Núria Lozano
Ha estudiat Educació musical a l’Universitat Autònoma de Barcelona i el grau superior de música a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). Ha treballat de mestra de música i de professora d’acordió. Actualment és component dels grups La Carrau, De paper, Betzuca, Fem Sonar Les Musiquetes i de la Companyia Roger Canals. Ha estat membre del grup Les Violines, La Txaranga Revoltosa, Les noves dones de la bella cançó i Mr. Sequah. Ha rebut el premi Joan Trayter a la millor producció pel disc Musiquetes per la Bressola (Premis Enderrock 2009).