Homenatge a Jordi Amat

El Gremi de la Fusta recorda amb un certamen qui va ser-ne president fins al 2013

La Torre
31 d'octubre del 2015
La Junta del Gremi de la fusta va aprovar en ple posar el nom de Jordi Amat al certamen Premi del Concurs de Disseny Industrial, en record i homenatge a qui va ser president fins 2013. El president, Pere Solanellas, recorda que "Amat va ser una persona molt implicada amb les organitzacions sectorials i també molt activa en quant a aportacions en els diferents grups de treball de la pròpia Cecot".

Amb el concurs, la Junta vol reconèixer el seu esforç i motivació per posar en marxa accions que permetessin a les empreses del sector de la fusta desenvolupar la seva activitat de la millor manera possible.

Solanellas va acceptar recollir el testimoni de la gestió encetada per Amat l’any 2013 i assolir el repte de poder analitzar i adaptar l’oferta de servei patronal al nou context econòmic, tecnològic i social en el que es troben les empreses del sector.
 
El Gremi de la fusta és una organització empresarial d’àmbit comarcal, vinculada a la patronal Cecot, que agrupa un centenar d’empreses del sector de la fusta bàsicament de l’àrea del Vallès.