Un Terrassa FC aigualit perd davant del Figueres

Els egarencs no van mostrar resistència davant d'uns locals més agressius i amb més fam de victòria

29 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 15:51h
L'aiguat va condicionar el partit que va tenir lloc aquest dimecres entre el Terrassa FC amb el Figueres a l'estadi de Vilatenim. En un duel poc brillant els locals es van acabar imposant per 3 a 1. La primera part va ser clau per al desenvolupament del partit, ja que els quatre gols van tenir lloc en els primers 45 minuts.

L'1-0 va arribar en una acció a pilota aturada, després d'un llançament de córner de Pedro a l'esquerra del porter i que va ser despenjat amb el cap per Javi Revert (20'). Abans, la Unió Figueres ho havia provat amb un tir creuat i ras de Serramitja que el porter egarenc Barragan ha interceptar bé (20'). Amb tot, el Terrassa no es va rendir i va empatar en l'únic xut entre els tres pals que va fet en tot el partit. Un bagatge realment pobre.

El conjunt de David Pirri va anar sempre a remolc, i en la majoria de situacions de contacte va arribar tard, però va aprofitar certa descol·locació defensiva a l'àrea de Gallego després d'un altre servei des de la cantonada per fer l'1-1 amb un xut creuat de Miky amb la dreta (30').

Casanova va tornar la tranquil·litat als locals després d'etzibar un xut amb la dreta que, després de rebotar en un rival, va acabar a la xarxa tot despistant Barragan, que ja s'havia estirat (39'). I de manera quasi immediata, el 3-1. Una assistència llarga i profunda de Varese l'ha va recollir Casanova, que després de fer un bon control orientat amb el pit i al costat dret de l'àrea va ajustar el cuir al pal llarg amb el peu dret (41').

Amb el resultat advers, els egarencs van demostrar poca ambició. La segona part va ser deixar passar els minuts amb una pilota que va estar més estona al camp vermell. Només va destacar un intent de rematada de Peña davant el porter figuerenc.

UE Figueres: Gallego, Quimo, Varese (David Costa, 84'), Sergi Romero, Cunill, Ferran Grau, Pedro, Roger Vidal, Javi Revert (Venzal, 76'), Casanova i Serramitja (Ritxi, 81').

FC Terrassa: Barragan, Chele, Jou, Eric, Samu, Miky, Óscar, Uri Serra (Peña, 81'), Marc, Boniquet (Montero, 72') i Aaron.

Targeta groga: Varese, de la Unió, i Peña, del Terrassa.