Ficosa té un producte únic que neteja càmeres del cotxe

La solució, anomenada Sensor &CameraCleaning, suposa un gran avenç cap a una conducció més segura i còmoda

per La Torre, 30 de novembre de 2015 a les 08:33 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de novembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Ficosa, proveïdor global que es dedica a la investigació, desenvolupament, producció i comercialització de sistemes de visió, seguretat, comunicació i eficiència per a l'automoció, revoluciona el mercat dels sensors i les càmeres integrades a l'automòbil amb una solució pionera capaç de netejar les lents d'aquests dispositius de manera automàtica. Denominat com Sensor &CameraCleaning i patentat per la companyia, aquest producte innovador elimina la brutícia de les càmeres i sensors a través d'un sistema híbrid que expulsa aigua i / o aire a pressió en funció de la necessitat i posició de la lent, garantint el seu correcte funcionament en tot moment.
 

Tal com explica Robert López, director tècnic de Ficosa: "La implantació de les càmeres i els sensors a l'automòbil ha suposat una gran innovació en la indústria de l'automoció. No obstant això, aquests sistemes han plantejat un nou repte: la seva neteja ". En aquest sentit, qualsevol brutícia que s'adhereixi a la lent pot inhabilitar la seva funció i afectar la visibilitat del conductor. "Amb el Sensor &CameraCleaning no només hem desenvolupat un producte capaç de donar resposta a les necessitats de neteja de càmeres i sensors sinó que hem donat un gran pas cap a una conducció més còmoda i segura", destaca López.
 

El Sensor &CameraCleaning és un dispositiu lleuger i de mida reduïda integrat "tot en un" (one box) que pot instal·lar-se en qualsevol zona de l'automòbil. Aquest producte es connecta al circuit del rentaparabrises, un fet que suposa un valor afegit ja que no requereix portar una bomba d'aigua addicional que faria augmentar el cost i el pes. 
 
El seu funcionament és molt similar al del sistema de rentaparabrises, un sector en el qual Ficosa compta amb un ampli know-how gràcies a la seva experiència de més de 50 anys. A més de netejar amb aigua el Sensor & Camara Cleaning també pot incorporar la funció d'expulsar aire per eliminar de manera ràpida la pols i les gotes d'aigua que puguin quedar a les lents.D'aquesta manera, Ficosa proporciona als fabricants d'automòbils un producte totalment innovador, disponible en diverses modalitats, que a més pot personalitzar-se segons les seves necessitats i la funció i posició de cada cambra o sensor.
 

 

Participació