La tardor omple Terrassa de bolets

Des d'aquest divendres i fins a finals de novembre, la ciutat viurà diverses propostes gastronòmiques, turístiques o lúdiques on el bolet i els productes de temporada seran els autèntics protagonistes

La Torre
28 d'octubre del 2015
Actualitzat el 29 d'octubre a les 9:12h
Arriba a Terrassa una nova edició de la Tardor de Caça i Bolets, més de tres setmanes dedicades als productes gastronòmics estrella de la tardor, amb activitats que inclouen cursos i tallers, concursos, exposicions, degustacions, excursions, paquets turístics i jornades gastronòmiques.

Enguany, les jornades gastronòmiques tindran lloc des del 30 d'octubre fins al 29 de novembre. Mentre que del 20 al 22 de novembre, també tindrà lloc una nova proposta, el Vallès Gastronòmic + Terrassa de Vins, al recinte firal.

La primera de les activitats serà aquest dijous, dia 29 d'octubre, amb l'Aula de cuina: Què dinem avui? que tindrà lloc al Mercat de Sant Pere de 10.30h a 12.30h amb la col·laboració del professorat i alumnat del CFGM de Cuina i Gastronomia de l'INS Cavall Bernat.

El programa d'actes també inclou aquest dijous, l'elaboració i degustació de les receptes guanyadores del Concurs de Cuina de la Fira del Bolet 2014, al mateix Mercat de Sant Pere. I dimarts, dia 3, una masterclass de cuina de bolets. El certamen va néixer amb l'objectiu de donar a conèixer la cuina tradicional i la nova restauració terrassenca, i en pocs anys ha esdevingut un referent gastronòmic de primer ordre en l'àmbit comarcal i del conjunt del país.

D'altra banda, la 10a Fira del Bolet de Terrassa es realitzarà el dissabte dia 7 de novembre, de 9 del matí a 8 del vespre a la plaça del Triomf. Hi haurà una mostra i venda de bolets, aula de micològica, tallers i concursos de cuina o degustacions relacionades amb el bolet.
 

Programa sencer de Tardor de Caça i Bolets 2015