Castellbisbal impulsa l'emprenedoria amb altres municipis

La Regidoria de Promoció Econòmica ha iniciat un seguit d'entrevistes amb Ajuntaments veïns

La Torre
02 de novembre del 2015
Actualitzat a les 9:01h
El regidor de Promoció Econòmica, Toni Pons, va visitar aquesta setmana el viver d’empreses Molí Empresa de l’Ajuntament de Martorell, un servei municipal que permet a les empreses disposar d’un espai físic o despatx, amb suport de material tecnològic, espai de reunions i assessorament tècnic perquè els seus projectes puguin tirar endavant amb plenes garanties d’èxit.

Fruit de la trobada, a la que també va assistir el regidor de Promoció Econòmica de Martorell, Lluís Amat, els equips tècnics dels dos Ajuntaments mantindran el contacte per tal d’intercanviar experiències i promoure bones pràctiques per impulsar l’emprenedoria.

Aquesta coordinació també s’ha iniciat amb la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sabadell, després de la visita que el passat mes de juliol es va fer al Vapor Llonch.

Segons Pons, “aquestes trobades d’intercanvis d’experiències que s’han iniciat amb altres municipis veïns responen a la voluntat de l’Ajuntament de Castellbisbal de facilitar i reforçar l’activitat econòmica i empresarial del territori, així com de trobar noves fórmules de treball per potenciar l’emprenedoria”. En aquesta línia, des de la Regidoria de Promoció Econòmica també s’han reprès les rondes de contacte amb el teixit empresarial del municipi.