Terrassa se suma a la primera Setmana Apropa Cultura

A la nostra ciutat, les entrades a mig centenar de teatres i auditoris de Catalunya es venen a tres euros a través de les entitats del tercer sector

La Torre
27 d'octubre del 2015
Terrassa participa en la primera Setmana Apropa Cultura fent difusió d’aquesta iniciativa social que vol facilitar l’accés a espectacles escènics i musicals als col·lectius més desfavorits. 

La primera Setmana Apropa Cultura se celebra fins diumenge vinent, per tal de donar una major difusió al projecte Apropa Cultura i sensibilitzar la societat sobre la importància de l’accés a la cultura per a tothom. Durant aquesta setmana, els 55 equipaments i festivals d’arreu de Catalunya adherits al programa han organitzat diferents activitats i propostes culturals. 

L’Ajuntament de Terrassa i el CAET n’estan fent difusió a través de fulls informatius, cartells i xarxes socials. Amb Apropa Cultura, els col·lectius en risc d’exclusió social tenen una via d’accés a més de mig centenar de teatres i auditoris de Catalunya. Cada programador reserva un determinat nombre d’entrades que es venen a preu molt reduït a persones amb pocs recursos. 

A Terrassa, les entrades es vénen a tres euros a través de les entitats del tercer sector. Les entitats ofereixen les entrades als usuaris i les reserven en funció de la demanda que detectin. Durant l’any passat, l’Ajuntament de Terrassa va posar a disposició de les entitats un total de 548 localitats pels espectacles del Teatre Principal, Teatre Alegria i Auditori Municipal. Des de la seva adhesió a l’Apropa Cultura, el 2012, més d’un miler d’usuaris han gaudit d’espectacles programats per l’Ajuntament de Terrassa i pel CAET a través d’onze entitats.