28
d'octubre
del
2015
Amb una llarga trajectòria anterior com a pastissers, Joan Zaguirre i Antonia Bruque van fundar la Pastisseria Zaguirre l’any 1976 amb seu a la Rambla Francesc Macià, 252 de Terrassa. Actualment el negoci familiar continua de mans dels seus fills, i ara han anunciat que amplien l'oferta amb l’obertura d’un nou establiment a l’Avinguda Abad Marcet, 45 de Terrassa.
Zaguirre Pastisser fa elaboracions artesanes i manuals als seus propis obradors tant d’exquisides creacions de pastisseria dolça i salada, xocolates, bolleria i pa, com de productes de temporada, com ara panellets, torrons, coques.
Amb l’obertura d’aquest nou establiment, Zaguirre ha aprofitat per modernitzar i actualitzar la seva marca. Segons Miquel Zaguirre, reconegut pastisser i mestre xocolater, aquest nou punt de venda els permetrà actualitzar el negoci, enfocar-lo amb l’esperit més modern dels fills.
Zaguirre Pastisser fa elaboracions artesanes i manuals als seus propis obradors tant d’exquisides creacions de pastisseria dolça i salada, xocolates, bolleria i pa, com de productes de temporada, com ara panellets, torrons, coques.
Amb l’obertura d’aquest nou establiment, Zaguirre ha aprofitat per modernitzar i actualitzar la seva marca. Segons Miquel Zaguirre, reconegut pastisser i mestre xocolater, aquest nou punt de venda els permetrà actualitzar el negoci, enfocar-lo amb l’esperit més modern dels fills.