La Torre sorteja entrades per anar a veure el circ de Rescate Emotivo

per La Torre, 26 d'octubre de 2015 a les 16:14 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 d'octubre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Torre sorteja un pack familiar de quatre entrades: dues entrades d'adult + dues entrades infantils per l'espectacle de circ de Rescate Emotivo No passa res. La funció tindrà lloc el proper diumenge 1 de novembre a les 18h al Centre Cultural de Terrassa. Es pot participar en el sorteig fins aquest dijous, dia 29, a les onze de la nit.

El clown argentí Walter Velázquez interpreta a Don Carlos Calostro, un vell pallasso retirat que fuig de la clínica geriàtrica amb la idea de trepitjar novament els escenaris d’arreu del món. Una emotiva i tendra actuació d'un vell clown que vol demostrar el valor de les persones grans i tot el potencial que poden oferir i ensenyar en un món pensat només per als joves.
Normes del Sorteig:
- Per participar al sorteig cal identificar-se amb nom, cognoms, telèfon de contacte, correu electrònic i indicar la població de residència.
- Els guanyadors tindran com a premi un pack familiar de quatre entrades per assistir a l'espectacle de circ de Rescate Emotivo "No passa res". 

- El termini per participar al sorteig es tancarà dijous, 29 d'octubre, a les 23:00 hores. 
- A l'endemà La Torre farà el sorteig i contactarà per telèfon amb el guanyador, a qui es demanarà el seu DNI. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.
- Només es pot participar al sorteig una vegada.
- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu sortejos@naciodigital.cat .
- Mitjançant la participació al sorteig, el lector s'inscriurà també al butlletí diari de La Torre del Palau. En compliment de la llei vigent, podrà desapuntar-se'n sempre que ho desitgi.

 

 

Arxivat a:
SORTEIG d'entrades
Participació