Chacón s'espolsa les culpes d'haver deixat Navarro fora de la llista del PSC

La candidata socialista a les eleccions generals afirma que és "és un òrgan del partit el que decideix les llistes" i subratlla que té en "altíssima estima" l'exalcalde de Terrassa

E.P.
25 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 11:37h
La candidata del PSC a les eleccions generals, Carme Chacón, ha remarcat aquest diumenge que és una comissió de llistes la que decideix qui hi va, després de l'absència de l'exlíder del partit Pere Navarro en aquestes llistes. En declaracions a Catalunya Ràdio recollides per Europa Press, la dirigent socialista ha sostingut que "és un òrgan del partit el que decideix les llistes".

Chacón ha afirmat que el PSC té un procés molt participatiu i que seria "més fàcil" designar com va fer José María Aznar o confeccionar una llista amb el president de la Generalitat de quatre -referint-se a Junts pel Sí-, i ha subratllat que les llistes socialistes per al 20-D es van votar amb un 90% de suport.

Ha admès que va tenir en algun moment del passat discrepàncies amb Navarro en relació amb la seva aposta pel dret a decidir, però que el té en una "altíssima estima" i que li agradaria que seguís en política. Chacón ha remarcat que li hagués agradat que Navarro hagués acceptat anar al Senat per fer amb l'expresident de la Generalitat José Montilla una reforma de la cambra alta i de la Constitució.

Ha afirmat que és partidària que Catalunya pugui votar un acord, però no "per la ruptura", ha defensat l'aposta per una reforma constitucional i un estat federal i ha defensat que el PSOE ha fet una regeneració.