Campanya d'Amnistia Internacional a Terrassa contra els desnonaments

L'organització tindrà una parada informativa a la plaça del Progrés

per La Torre , 23 d'octubre de 2015 a les 17:14 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 d'octubre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest dissabte, dia 24, el grup local d'Amnistia Internacional de Terrassa sortirà el carrer per recollir signatures demanant al govern espanyol que s'abstingui d'executar desallotjaments hipotecaris dels habitatges principals, mentre s'adopten garanties de protecció de drets humans. Així mateix, l'organització també vol que es modifiqui la Llei d'Enjudiciament Civil per garantir que els jutges puguin avaluar la proporcionalitat i racionalitat d'un desallotjament, cas per cas.

La parada estarà ubicada des de les deu del matí fins a les dues del migdia a la plaça del Progrés. Amnistia Internacional també aposta perquè es creï un mecanisme obligatori per supervisar la negociació entre bancs i persones i assegurar que el desallotjament sigui l'últim recurs després d'haver explorat totes les alternatives; així com es realitzi consultes amb persones afectades i organitzacions, avaluacions d'impacte dels desallotjaments en el drets humans i de gènere.

 

Participació