Línies mestres de la candidatura de Salazar al CN Terrassa

"Impulsem el Natació" presenta entre les seves propostes un major control de la despesa i dels pressupostos del club de forma rigorosa, eficaç i eficient i un manteniment de preus, quotes i activitats

La Torre
23 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 12:00h
La candidatura de Miquel Àngel Salazar a la presidència del CN Terrassa té com a lema "Impulsem el Natació". 
 
"Si bé al club es fan les coses bé, creiem que precisament el que necesita és un impuls, que aporti nous aires a la junta per continuar fent la feina que marquen els objectius de l'entitat però trencant rutines i inèrcies".
 
Línies Mestres 
Que el soci torni a ser el centre dels projectes esportius i socials al club. Potenciar la figura del soci, recuperant els referèndums i la transparència i impulsar una Assemblea de socis compromisaris més participativa.

Establir un sistema àgil de comunicació amb el soci i compromís de donar resposta i atendre les sugerències, sol·licituts, reclamacions de forma eficaç.

Àrea esportiva
Vinculació definitiva amb l’àrea esportiva amb la creació de la vicepresidència esportiva. Amb l’objectiu de reafirmar la poliesportivitat del club, treballant transversalment amb totes les seccions. El projecte inclou la creació d’una Oficina de Suport als Esportistes i Tècnics que vol ajudar en la missió de formació  pròpia i necessària, a la vegada que donar projecció dels valors de l'esport a nivells educatius. En l’àmbit competitiu, treballar per etapes, continguts i grups de treball de categories i de participació a la competició seguint una línia de treball des de l’ensenyament, i on l’objectiu final sigui la tecnificació i l’alt rendiment.

Àrea de gestió
Control de la despesa i dels pressupostos del club de forma rigorosa, eficaç i eficient. Anàlisi dels ingressos del club i cerca de noves línies de ingressos. Manteniment de preus, quotes i activitats. cerca d’ingressos externs per finançar projectes socials i esportius plantejats. Compromís de realitzar consultes a la massa social les decisions estratègiques.

Proposar la configuració d’un Centre de Formació de la Activitat Física i del esport.

Proposar la configuració d’una Unitat d’Avaluació i Seguiment Esportiu (UESE).

Línia bàsica i transversal de reixir com la entitat que abanderi l’esport, com a valor de formació i com a projecte de alt rendiment a Terrassa, d’una forma transversal, reconeguda i compatible.