Minyons Experience mostra les entranyes de la colla

La proposta, impulsada conjuntament amb Terrassa Turisme, contempla no només la participació de forma activa en un dels assaigs de la colla castellera sinó també una degustació de productes elaborats i típicament egarencs

La Torre
31 d'octubre del 2015
Els Minyons en un dels seus assajos
Els Minyons en un dels seus assajos | Foto: Terrassa Turisme
Terrassa Turisme i Minyons de Terrassa han iniciat un nova campanya que vol ser un pol d'atracció turística cap a la ciutat. Es tracta del «Minyons experience», per la qual proposen a l'usuari poder "conèixer des de dins una de les colles castelleres capdavanteres de Catalunya". En la descripció de la proposta, s'ofereix l'oportunitat "privilegiada" de sentir com és un assaig real, viure l'emoció al costat dels castellers i, destinada "als més intrèpids, posar-se la faixa i fer pinya". Per completar l'experiència, s'hi afegeix una degustació de gastronomia amb productes fets o típics de Terrassa. La durada aproximada per realitzar aquesta proposta és de dues hores i el preu és a partir de 21 euros en persona.

Aprofitant l'avinentesa, els Minyons i Turisme Terrassa també "venen" un dels edificis més emblemàtics de la nostra ciutat i que no tothom ha pogut veure per dins. Es tracta del local on els Minyons assagen, la Casa Jacint Bosch (1912) un edifici modernista que recorda la història de la Terrassa industrial i on el participant podrà viure "en primera persona l'emoció i l'autenticitat d'aquesta activitat tradicional declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO". Aquesta proposta, també oberta als egarencs, es podrà realitzar els dies lectius d'assaig entre els mesos d'abril i novembre, a partir de dos quarts de nou del vespre.

Trobareu més informació aquí.