Corredera, nominada a Millor esportista del futbol català

L'egarenca es disputa el guardó amb les seves excompanyes d'equip Alèxia Putellas i Marta Torrejón

Lluïsa Tarrida
22 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 11:24h
Corredera, vestida amb la samarreta de l'Arsenal
Corredera, vestida amb la samarreta de l'Arsenal | Joshua Smith / Arsenal Ladies

Corredera, en una acció del partit contra el Chelsea Foto: Joshua Smith / Arsenal Ladies


L'egarenca Marta Corredera (8-08-1991) ha estat nominada com a millor esportista del futbol català. La Federació Catalana de Futbol (FCF) ha publicat aquesta setmana els nominats en la quarta edició de la Gala de les Estrelles, corresponent a la temporada 2014-15, que tindrà lloc el proper 9 de novembre a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm a Barcelona.

En la seva categoria, la futbolista de l'Arsenal Ladies competirà amb dues excompanyes d'equip, la mataronina Marta Torrejón i la molletenca Alexia Putelles.

La Federació ha obert una pàgina web per tal que es pugui votar els nominats. Clubs, federats i jurats poden escollir els protagonistes del futbol català. Cal dir però que els vots del jurat tenen un pes del 50% mentre que els vots de clubs i federats és de 25% cadascun.

En aquests moments, Corredera té un 40% dels vots mentre que Putellas ha aconseguit el 42% i Torrejón té el 18%. Recordar que l'egarenca ja va ser nomenada millor jugadora en l'edició de l'any passat.

Corredera va ser campiona de Lliga amb el FC Barcelona i internacional amb la selecció espanyola, competint en el Mundial 2015. Va ser la primera jugadora del Barça en marcar un gol a la Champions i, per aquest motiu, s'ha reservat un lloc en la història del club. Aquesta temporada, ha decidit fer un pas més en la seva carrera professional i marxar a l'Arsenal.